dijous, 12 de març del 2020

GALETES PIGALLADES

Aquest divendres participo a #losviernesreto, dedicat a les galetes...en el meu cas, unes galetes pigallades que, a casa, amb l'ajuda d'unes quantes amigues de les meves filles, han estat vistes i no vistes!


INGREDIENTS (Per un munt de galetes)
400 grams de mantega
200 grams de sucre blanc
350 grams de farina d'espelta
330 grams de farina de blat
30 grams de cacau en pols
un bon raig de pasta de vainilla
2 ous

PREPARACIÓ
Batem la mantega i el sucre amb l'accessori pala de la KA.


Llavors hi afegim els ous, i continuem batent.


Hi afegim la pasta de vainilla i la integrem.


Ha arribat l'hora d'afegir els 350 grams de farina d'espelta, i 300 grams de farina de blat (reservem 30 grams de la farina de blat i els 30 grams de cacau).




Remenem el just perquè la farina s'integri, i llavors dividim la massa en dues parts. En una meitat hi afegim els 30 grams de farina, i en l'altre 30 grams de cacau en pols.



Al final heu de tenir dues boles de massa més o menys com aquestes.


Feu boletes de cadascuna de les masses i les repartiu damunt un paper de forn, tapeu amb un altre paper i passeu el corró pel damunt fins obtenir una placa pigallada.



Amb l'ajuda d'un tallador, amb la forma que més us agradi, aneu donant forma a les galetes, que col.locareu damunt un safata folrada també de paper de forn.


Un cop formades les galetes, les deixeu refredar una estona a la nevera, perquè així aguantaran més la forma en ser enfornades. I després les enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant aproximadament 12 minuts, o fins que les veieu daurades.


Ja només us quedarà desenfornar, deixar refredar damunt una reixa, i degustar!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada