dimecres, 6 de maig del 2020

GELAT DE LLIMONA

Els gelats ens agraden molt, i sempre en fem de casolans, amb els nostres gustos preferits. Avui, per inaugurar temporada, ha tocat un de llimona, amb base de iogurt també casolà. Un èxit de postres a la llum de la lluna plena!  
 

INGREDIENTS
El suc i la pela ratllada de dues llimones grosses
250 grams de iogurt (en el meu cas casolà)
250 grams de formatge crema tipus Philadelphia
150 ml de nata líquida
80 grams de sucre



PREPARACIÓ
Tan senzill com col.locar tots els ingredients en una batedora, en el meu cas de peu, i batre bé fins obtenir una barreja homogènia.



Llavors abocar a la geladora, i deixar mantecar durant uns 20 minuts. Ja veureu com augmenta de volum i quedar hipermegacremós.



Llavors col.loca en un recipient que tanqui bé, i deixa reposar al congelador un parell o tres d'hores.


Passat el temps ja el teniu a punt per servir.


A casa ja no en queda ni una culleradeta!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada