dimarts, 5 de maig del 2020

TORTELL SALAT DE PASTA DE FULL

Avui sopem tortell...però salat! De formatge i pernil dolç artesà fet per la carnisseria del costat de ca nostra. Adoro la pasta de full! I, a més, no té cap tipus de complicació, o sigui que és una recepta prou ideal!
                                                                 


INGREDIENTS
Una placa de pasta de full
pernil dolç i formatge ratllat
ou batut per pintar
sèsam torrat per decorar

PREPARACIÓ
Estirem una placa rodona de pasta de full i, per fer de guia, posem un plat petit al mig.



Al voltant del plat hi posem el formatge ratllat, i, a sobre, el pernil dolç tallat petit.




Llavors talleu el cercle interior en vuit tallat, com a la fotografia, i cobriu amb els talls el pernil dolç, pintant una mica la punta amb ou batut perquè s'enganxi bé.




A la part exterior, feu talls, i també recobriu el pernil dolç, però deixant una banda estreta davant cada triangle.


Dividiu la banda estreta en dos, recargoleu i també recobriu el pernil dolç. Això serveix per fer un efecte decoratiu de trenat.



Pinteu amb ou batut i decoreu amb sèsam torrat i cap al forn, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador) durant uns 15-18 minuts o fins que el veieu ben torradet.



I ja el teniu a punt per servir i menjar!


Que vagi de gust! I molts ànims!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada