diumenge, 20 de desembre del 2020

COOKIES AMB SUCRE DE COCO I GOTES DE MANTEGA DE CACAUET

Feia temps que volia provar de fer les típiques cookies americanes amb sucre de coco...i ahir, que corria pel rebost un paquet de les gotes de mantega de cacauet Reese's que tan agraden a les nenes, va ser l'ocasió ideal. A més, el sucre de coco és de comerç just, comprat a la botida d'Intermón Oxfam a Girona, a tocar la Plaça del Vi. Són ideals per fer amb els més petits, així que animeu-vos aquests dies casolans a preparar-les!


INGREDIENTS (Per unes 25 galetes)
225 grams de mantega
150 grams de sucre de coco
2 ous
1 cullerada de pasta de vainilla
300 grams de farina de blat
1/4 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 paquet de gotes de mantega de cacauet


PREPARACIÓ
Comencem batent bé la mantega i el sucre de coco.


Quan tinguem una crema homogènia, afegim els ous i la vainilla.


Tot seguit, afegim la farina, prèviament barrejada amb el llevat químic.


I, per acabar, afegim les gotes de mantega de cacauet. En reservem unes quantes per posar-les al damunt de les galetes formades, abans d'enfornar.


Us ha de quedar una massa més o menys així.


Llavors, amb l'ajuda d'una cullera de gelat, formeu boles i les disposeu damunt una safata d'anar al forn. Les aplaneu una mica amb el palmell de la mà, i hi repartiu les gotes que heu reservat.




Enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant unes 15 minuts o fins que les veieu daurades. I ja les teniu llestes! Deixeu refredar damunt una reixa...i a gaudir-ne!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada