Aquesta recepta salada, de tan senzilla, no arriba quasi a recepta....però el resultat és requeteboníssim, així que us n'explico el miniprocés a seguir! Un gran entrant per un àpat festiu, especialment quan el temps se us llança al damunt!
INGREDIENTS
GambonsSal, pebre i oli d'oliva verge extra
una mica d'all i julivert picat
PREPARACIÓ
Netegeu els gambons (en el meu cas prèvia descongelació), els assequeu bé amb un paper absorvent, i els disposeu en una safata de forn al qual de la qual haureu posat una mica d'oli. Les salpebreu i, amb l'ajuda d'un pinzell de cuina, les ben unteu amb més oli, al que prèviament haureu incorporat una picada d'all i julivert.
Les enforneu, a uns 180 graus, amb escalfor a baix i a dalt, durant uns 12 minuts (el forn ha d'estar calent quan les poseu, i el temps exacte dependrà una mica de la mida, però veureu que estan cuites quan la carn de la gamba blanquegi), i ja les teniu a punt.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada