Si voleu fer contents als més petits de la casa, aquests arbres de Nadal de bronie són una gran opció! I de veritat que no tenen cap tipus de complicació!
INGREDIENTS (per uns 20 arbres -depenent de la mida que els feu)
220 grams de mantega
400 grams de xocolata negra
8 ous
8 ous
240 grams de sucre blanc
170 grams de farina
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 cullerada de pasta de vainilla
una mica de xocolata blanca, colorant verd, sprinkles i canyes de paper per decorar.
PREPARACIÓ
Batem molt bé (jo ho he fet amb l'accessori globus de la KA) els ous i el sucre.
Paral.lelament, i amb l'ajuda del microones, foneu la xocolata amb la mantega.
Tot seguit, incorporeu la xocolata a la barreja dels ous i el sucre, afegiu la pasta de vainilla i, amb compte, barregeu bé.
Al final heu d'obtenir una massa més o menys així, que abocareu en un motlle rectangular, grosset, que prèviament haureu folrat amb paper de forn i ruixat amb spray antiadherent.
Enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 35 minuts, i ja el tindreu a punt. Llavors traieu del forn, desemmotlleu, deixeu refredar completament i, un cop fred, talleu a triangles.
Claveu mitja canya de paper en una dels costats de cada triangle (emulant el tronc dels arbres), i per sobre, amb l'ajuda d'una mànega pastissera sense boca, feu unes línies sinuoses de xocolata blanca tintada de verd, i decoreu amb sprinkles, estrelles o el que tingueu.
I quan la xocolata estigui presa, ja els podeu servir...quedan moníssims i boníssims! Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada