dimecres, 23 de desembre del 2020

TORRÓ DE XOCOLATA, NIBS DE CACAU I NOUS

Cada Nadal faig algun torró nou de xocolata (en el blog trobareu un munt de receptes diferents), i aquest any n'he fet un amb nibs de cacau i nous que m'ha agradat especialment! Això si, és pels molt xocolaters! Es prepara en un tres i no res, i es menja encara més ràpid! 


INGREDIENTS (per una barra grosseta)
250 grams de xocolata negra 70%
1 culleradeta de canyella
30 grams de llard
4 cullerades de nibs de cacau
130 grams de nous tallades a trossets
unes quantes nous més per decorar

PREPARACIÓ
Fonem la xocolata al bany maria. Hi afegim la canyella i la llard i barregem. Finalment, incorporem els nibs de cacau i les nous, i acabem de remenar.


Aboqueu la massa obtinguda en un motlle (de silicona o d'alumini) i deixeu endurir en un lloc ben fresquet.



Unes hores després tindreu una barra de torró que es desemmotllarà fàcilment.


Només us quedarà decorar-la amb unes quantes nous més, que podeu enganxar amb unes gotes de xocolata fosa.


I a tallar i degustar!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada