dissabte, 26 de desembre del 2020

COQUETES CRUIXENTS ALS TRES FORMATGES

La recepta d'avui és un entrant ideal per Cap d'Any...El podeu deixar mig llest amb antel.lació, i amb un cop de forn final el teniu a punt per servir a taula! I estan delicioses!


INGREDIENTS (per sis coquetes)
1 làmina de pasta de full
1 ou per pintar-les
6 cullerades generoses de melmelada de ceba (si és casolana millor)
3 tipus de formatge (jo he fet servir de cabra a trossets, scamorza affumicata a dauets i emmental ratllat, però escolliu els que més us agradin)

PREPARACIÓ
Tallem la placa de pasta de full en sis porcions. Feu un voraviu a cada peça (fent pessiguets als marges), les punxeu bé i les pinteu amb ou batut.




Enforneu, a 180-190 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), fins que estiguin ben daurades. Si se us inflen del mig durant la cocció, abaixeu amb l'ajuda d'una forquilla. Un cop cuits, desenforneu.


Repartiu pel damunt de cada coqueta una cullerada de melmelada de ceba.


I pel damunt de la ceba els tres formatges.



Torneu a enfornar uns minuts fins que els formatges es fonguin, i ja les teniu a punt!


Que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada