diumenge, 13 de desembre de 2020

GOFRES DE PATATA

Si voleu fer un acompanyament per les vostres carns original, o fins i tot una tapa divertida (a l'estil de les patates braves), us proposo aquests gofres de patata, una versió d'uns que vaig veure a l'instagram de @croketypot. Jo els he fet amb trossets de tomàquets secs en oli de Encantaran i acompanyats d'una salsa rosa casolana, i han agradat molt! Això si, us adverteixo, la vostra gofrera ha d'estar en òptimes condicions, vull dir que no s'enganxi gens, perquè aquests gofres de patata són més tous i costen més de desemmotllar.


INGREDIENTS (per uns 12 gofres)
Pel puré de patata
6 o 7 patates mitjanes
60 grams de mantega
1/2 got de llet
sal i pebre

Pels gofres
el puré de patata
4 ous
3 cullerades generoses de parmesà ratllat
tomàquets secs en oli tallats a trossets a voluntat

La salsa que volgueu per acompanyar

PREPARACIÓ
Bullim les patates i les aixefem amb la mantega, la llet, la sal i el pebre fins a obtenir un puré ben suau. Si veieu que us queda molt espès, afegir una mica més de llet.


Un cop tingueu un puré ben fi, hi afegiu els ous, el formatge i els trossets de tomàquet sec en oli i barregeu bé.




Només us queda engreixar bé la gofrera, i anar disposant al seu interior porcions de puré per formar els gofres, i vigilar molt a l'hora de desemmotllar-los.


Ja veureu qué originals i qué bons!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada