Si voleu fer un acompanyament per les vostres carns original, o fins i tot una tapa divertida (a l'estil de les patates braves), us proposo aquests gofres de patata, una versió d'uns que vaig veure a l'instagram de @croketypot. Jo els he fet amb trossets de tomàquets secs en oli de Encantaran i acompanyats d'una salsa rosa casolana, i han agradat molt! Això si, us adverteixo, la vostra gofrera ha d'estar en òptimes condicions, vull dir que no s'enganxi gens, perquè aquests gofres de patata són més tous i costen més de desemmotllar.
INGREDIENTS (per uns 12 gofres)
Pel puré de patata6 o 7 patates mitjanes
60 grams de mantega
1/2 got de llet
sal i pebre
Pels gofres
el puré de patata
4 ous
3 cullerades generoses de parmesà ratllat
tomàquets secs en oli tallats a trossets a voluntat
La salsa que volgueu per acompanyar
PREPARACIÓ
Bullim les patates i les aixefem amb la mantega, la llet, la sal i el pebre fins a obtenir un puré ben suau. Si veieu que us queda molt espès, afegir una mica més de llet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada