dilluns, 14 de desembre del 2020

LES GALETES DE NADAL MÉS FÀCILS DEL MÓN MUNDIAL

Si voleu fer galetes nadalenques però sense complicacions ni estris sofisticats, i amb ingreidents bàsics, aquesta és la vostra recepta! Les podeu amassar a màquina o a mà, i per donar-los forma en teniu prou amb els vostres palmells. Això si, haureu d'agenciar-vos, en qualsevol botiga de rebosteria, uns sprinkles (o boletes de sucre) tan nadalenCs com els que vaig fer servir jo. Aquestes galetes eren un regal, així que, prèvia cata, van anar ràpidament cap a dins un pot decorat també ben nadalenc!


INGREDIENTS (per aproximadament 25 galetes)
225 grams de mantega
225 grams de sucre blanc
1 ou
2 culleradetes de pasta de vainilla
300 grams de farina
un pessic de sal
sprinkles en forma de boletes de colors de Nadal

PREPARACIÓ
Comencem batent la mantega i el sucre, amb la KA equipada amb l'accessori pala, o si no teniu cap tipus de maquinària, a mà, amb més paciència.


Afegim la pasta de vainilla i l'ou i continuem barrejant.



Per acabar, incorporem la farina.


Un cop obtinguem una massa homogènia, la dividim en boletes (de mida com d'un panellet de pinyons).



I és l'hora de posar-hi el toc de colors nadalencs. Preparem els sprinkles, mini boletes blanques, vermelles i verdes (jo ja els vaig comprar així combinats, a la botiga Culinarium de Girona), arrebossem bé les boletes, les aplanem una mica amb el palmell, i les anem col.locant sobre una safata d'anar al forn.



Enfornem a 170 graus, opció rebosteria, durant uns 15 minuts, o fins que veiem es dauren pels marges. Deixeu refredar damunt una reixa...i llestes per menjar!



Si us decidiu a provar de fer-les comprovareu que us dic la veritat...són unes galetes nadalenques express! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada