diumenge, 28 de març de 2021

GALETES DE FARIGOLA

L'altre dia vaig veure unes galetes salades a instagram, que havia preparat la @mariacosbel, i vaig decidir que les faria per acompanyar un bon formatge, el dia 27 de març, el dia internacional del formatge! La veritat és que són delicioses, i van fer un duet excel.lent amb el carboncino amb les que les vam servir!


INGREDIENTS
340 grams de farina de blat
90 grams de mantega freda
135 grams dd'aigua freda
10 grams de llevat químic tipus Royal
4 grams de sal
1 cullerada generosa de farigola seca
llavors de sèsam

PREPARACIÓ
En el bol de la KA posem tots els ingredients menys les llavors de sèsam, i, amb l'accessori ganxo pastem fins obtenir una massa.





Formeu una bola, l'estireu entre dos papers de forn, i talleu la placa obtinguda (d'uns 0,4 cm de gruix) en triangles, i empolsineu pel damunt amb les llavors de sèsam.




Enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 15-17 minuts, o fins que estiguin dauradetes.


Deixeu refredar damunt una reixa, i serviu acompanyades del vostre formatge preferit.


Us ben asseguro que us encantaran!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari