La proposta de sopars d'aquest cap de setmana és ràpida, senzilla i deliciosa....només necessiteu uns panets de viena, hamburgueses, formatge i verdures (les que tingueu) per completar el farcit....És una recepta que surt sola!
INGREDIENTS (per 4 panets)
4 panets de viena
4 cullerades de ceba caramel.litzada
4 hamburgueses
300 grams de xampinyons
4 llesques de formatge
16 espàrrecs verds
PREPARACIÓ
Comenceu buidant els panets.
Hi poseu una primera capa de ceba caramel.litzada, i al damunt les hamburgueses, que prèviament haureu cuit (en una paella o al forn, com les feu normalment).
Tot seguit les cobriu amb una capa de xampinyons. Els he tallat i saltejat prèviament amb sal, pebre i un raig de vi.
I coronem amb unes llesques de formatge (aquest era Cadí), i uns espàrrecs verds que vaig coure prèviament al forn, juntament amb les hamburgueses.
Enfornem a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant un 5 o 6 minuts, o fins que veieu que el formatge s'hagi fos i ja els teniu a punt per servir!
I si per fora fan goig...ja veureu quan els obriu!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada