Avui un pastís de xocolata cremós deliciós, amb una doble opció per la cobertura i fruita de temporada...les maduixes que tan agraden a casa nostra! I per fer la base, que sola també és deliciosa, només necessiteu un bol i un batedor manual!
INGREDIENTS (per un motlle d'uns 20 cm)
Per la base200 grams de xocolata 70%
200 grams de mantega
250 grams de sucre
5 ous
1 cullerada sopera generosa de farina de blat
Per la cobertura
1 pot de frosting Betty Crocker de xocolata Hershey's
ó
115 grams de mantega
425 grams de sucre llustre
85 grams de cacau en pol
100 ml aprox de llet sencera
Per la decoració
maduixes netes i ben seques
PREPARACIÓ
PREPARACIÓ
Comenceu fonent, en el microones, amb molt de compte, la xocolata 70% i la mantega. En aquest cas vaig fer servir xocolata de Cacau Pastisseria que, per mi, és de les millors del món mundial!
Hi afegim el sucre i barregem bé per tal que es dissolgui.
Tot seguit els ous, un a un, incorporant el que segueix quan l'anterior estigui ben integrat.
I, per acabar, la farina, ben tamisada.
Aboqueu la massa en un motlle rodó, prèviament ben ruixat amb spray antiadherent, i enforneu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 20-22 minuts.
Un cop cuit desenforneu, deixeu refredar una mica, desemmotlleu i deixeu refredar completament abans de posar-hi la cobertura. Per la cobertura teniu dos opcions: utilitzar el frosting de Betty Crocker de xocolata Hershey's, que trobareu a botigues d'importació d'aliments americans (i que és senzillament irresistible) o preparar-lo vosaltres com us explicaré.
Tan fàcil com posar al bol de la KA la mantega (a temperatura ambient), el sucre llustre, el cacau i la llet (de llet primer una mica més de la meitat i llavors aneu afegint segons veieu si us queda més o menys densa la cobertura) i batre a velocitat alta fins obtenir una crema ben untuosa i brillant (uns 8-0 minuts de batre més o menys).
Un cop freda la base, repartiu pel damunt la cobertura, amb l'ajuda d'una espàtula, i repartiu pel damunt les maduixes, senceres i tallades a meitat i quarts, de la manera que més us agradi!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada