Darrerament les receptes salades són les reines de la meva cuina! I aquestes coques (també podeu fer servir llonguets, barretes, panets o el que vulgueu) farcides d'espinacs i formatge de cabra són reialesa culinària en estat pur! És una versió (sense nata i sense ous, i amb nous) d'una recepta de la @georginafuggle que va penjar fa uns dies @elsfogonsdelangela a instagram! Proveu-la!
INGREDIENTS (les mesures dependràn de la mida dels pans escollits per farcir)
coques de pa (o llonguets, barretes, panets...)espinacs bullits
nous trinxades
sofregit de ceba
daus de formatge de cabra
formatge emmental ratllat
sal i pebre
PREPARACIÓ
Sofregim la ceba en una mica d'oli d'oliva verge, o fem servir algun sofregit de ceba ja preparat.
Afegim les nous picades.
Tot seguit els espinacs (prèviament bullits i escorreguts), i salpebrem al gust.
Per acabar, incorporem daus d'un bon formatge de cabra curat.
Amb la barreja obtinguda farcim les coques de pa (o els llonguets, panets o barretes) que haurem buidat de la part de dalt i una mica de molla prèviament.
Disposem pel damunt uns quants daus més de formatge de cabra, cobrim amb formatge emmental ratllat, i cap al forn, no massa alt (a uns 160 graus, escalfor a baix i a dalt), durant uns 10-12 minuts, i ja ho tindreu a punt!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada