dimecres, 17 de març del 2021

PIZZA AMB BASE D'ESPINACS

Ahir vaig fer una versió de la pizza amb base d'espinacs que vaig veure fa uns dies a la Sue de @art_by_sue, i dir-vos que ja m'han demanat quan la tornaré a preparar! És brutal!

INGREDIENTS (per una pizza gran rectangular)
Per la base
200 grams d'espinacs bullides i molt escorregudes
2 ous grans
1 cullerada de ceba sofregida
2 cullerades d'OOVE
un pessic de sal
40 grams de farina de blat de moro (o maizena)

Pel farcit
rodanxes de mozzarella
pebrot verd i vermell tallat a trossets i fregit molt a poc a poc
cirerols
formatge ratllat emmental
sal i pebre

PREPARACIÓ
Barregem tots els ingredients de la base i estenem la barreja obtinguda damunt una safata, folrada de paper de forn, que prèviament engreixarem o ruixarem amb spray antiadherent.





Enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant 15 minuts, i ja teniu la base a punt per farcir.


En aquest cas el farcit ha estat ben complet...rodanxes de mozzarella, pebrot vermell i verd tallat a trossets i fregit ben lentament, cirerols, una mica de sal i pebre i un bon gruix de formatge emmental ratllat.



Torneu a enfornar, uns 8-10 minuts més, fins que el formatge ratllat estigui ben fos, i ja poseu tallar i servir!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada