diumenge, 18 d’abril del 2021

COCA CRUIXENT D'ESPINACS I FORMATGE DE CABRA

Aquest cap de setmana les meves intrusions a la cuina han estat per preparar receptes ràpides i salades...això va com va! La primera, aquesta coca cruixent d'espinacs i formatge de cabra que estava impressionant! Encara hi sou a temps a fer-la com a entrant del dinar de diumenge!


INGREDIENTS
2 plaques de pasta de full, una rodona i una rectangular
ou batut
formatge de cabra (jo per això en compro uns rotlles petits, sense pela, que van molt bé de repartir)
un grapat de pinyons
2 manats formosos d'espinacs bullits i escorreguts
1 cullerada gran de sofregit de ceba
sal i pebre al gust

PREPARACIÓ
Comenceu preparant el farcit. Dareu els pinyons en una paella, amb un rajolí d'oli, hi afegiu el sofregit i tot seguit els espinacs, bullits i ben escorreguts. Salpebreu a gust i saltegeu tot plegat 3 o 4 minuts.




Quan tingueu això a punt, aneu per la base. Esteneu les dues bases. La rodona la deixeu tal qual i amb la rectangular feu tires primetes (tan llargues com es pugui, i les treneu). Pinteu el marge de la massa rodona amb ou batut i enganxeu les trenes. 


Punxeu ben bé l'interior de la massa rodona, amb l'ajuda d'una forquilla, i repartiu els espinacs pel damunt, així com el formatge de cabra, a trossets.



Pinteu bé la trena d'ou batut i cap al forn, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 15 minuts, i cinc minuts més només amb escalfor baix per tal que s'acabi de coure bé la base. I ja podeu degustar-la!




Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada