Vaig trobar aquesta recepta en aquesta web de receptes americanes, i no vaig resistir-me a preparar-la! Està feta amb pastanaga cuita, i dona un resultat especialment melós i gustós! Unes postres excepcionals!
INGREDIENTS (per 12 pastissets)
Per la base400 grams de sucre
350 ml d'oli de girasol
4 ous
450 grams de pastanagues bullides i aixafades
240 grams de farina
10 grams de llevat químic tipus Royal
5 grams de sal
10 grams de canyella en pols
Per la cobertura
240 grams de formatge crema (tipus Philadelphia)
60 grams de mantega
450 grams de sucre llustre
nous picades per decorar
Us ha de quedar una massa més o menys així.
Per la cobertura
240 grams de formatge crema (tipus Philadelphia)
60 grams de mantega
450 grams de sucre llustre
nous picades per decorar
PREPARACIÓ
Comencem batent molt i molt bé el sucre i l'oli, i llavors afegim els ous un a un.
Batem i quan ho tinguem tot integrat afegim la pastanaga prèviament bullida i aixafada.
I, per acabar, incorporem la resta d'ingredients secs (la farina, el llevat, la sal i la canyella), prèviament barrejats i tamisats.
Llavors la repartiu en càpsules de magdalena (en el meu cas unes fetes de pa d'àngel que també es mengen) i enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 15-17 minuts o fins que estiguin cuits (una bona prova és que en tocar la massa amb un dit retorni, no quedi enfonsada). Desenforneu i deixeu refredar damunt una reixa.
Un cop freds, prepareu la cobertura batent amb compte el formatge i la mantega, i afegint el sucre (si veieu que us queda consistent, podeu estalviar-vos una mica de sucre). Disposeu pel damunt la crema obtinguda, i decoreu amb nous picades.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada