Avui per dinar he preparat un plat deliciós i molt saludable, fet amb verdures que, presentades soles no són massa gustoses, però amb aquesta combinació queden espectaculars! Minicanelons d'albergínia, bledes i ricota...quina cosa tan bona!
albergínies
bledes
ricota
sofregit de ceba
un all
tomàquet fregit casolà
sal i pebre
PREPARACIÓ
Tallem les albergínies a làmines i les coem, fins que siguin toves, a la paella, amb un raig d'oli i condimentades amb una mica de sal i pebre. Anem reservant l'albergínia, que serà la "pasta" per fer el caneló, damunt un paper de cuina. Així treurà el poc greix que hagi pogut agafar en fer-se.
Paral.lelament preparem el farcit. Saltegem les bledes, prèviament bullides i escorregudes, amb una mica de sofregit de ceba (jo el compro fet) i una dent d'all, i sal i pebre al gust. Tot seguit, afegim la ricota i remenem bé fins obtenir una massa homogènia.
Formem els minicanelons amb l'albergínia, i el farcit de bledes, i els anem col.locant en una safata en la que haurem col.locat un llit de tomàquet fregit casolà.
Prenc nota perquè ha d'estar boníssim !
ResponElimina