dissabte, 15 de maig del 2021

MINICANELONS D'ALBERGÍNIA, BLEDES I RICOTA

Avui per dinar he preparat un plat deliciós i molt saludable, fet amb verdures que, presentades soles no són massa gustoses, però amb aquesta combinació queden espectaculars! Minicanelons d'albergínia, bledes i ricota...quina cosa tan bona!


INGREDIENTS
albergínies
bledes
ricota
sofregit de ceba
un all
tomàquet fregit casolà
sal i pebre

PREPARACIÓ
Tallem les albergínies a làmines i les coem, fins que siguin toves, a la paella, amb un raig d'oli i condimentades amb una mica de sal i pebre. Anem reservant l'albergínia, que serà la "pasta" per fer el caneló, damunt un paper de cuina. Així treurà el poc greix que hagi pogut agafar en fer-se.



Paral.lelament preparem el farcit. Saltegem les bledes, prèviament bullides i escorregudes, amb una mica de sofregit de ceba (jo el compro fet) i una dent d'all, i sal i pebre al gust. Tot seguit, afegim la ricota i remenem bé fins obtenir una massa homogènia.




Formem els minicanelons amb l'albergínia, i el farcit de bledes, i els anem col.locant en una safata en la que haurem col.locat un llit de tomàquet fregit casolà.





Cobrim amb abundant formatge ratllat (en el meu cas emmental), i al forn a gratinar durant uns 10-12 minuts! I ja els teniu a punt!



Ja veureu qué bons! Que vagi de gust!

1 comentari: