Braç de gitano de nata, mascarpone i maduixes...boníssim! Inspirat en un, molt més complicat, que va penjar l'altre dia la gran Laura Ponts en el seu meravellós instagram! No tinc el pas a pas, però ha queda tan bo i tan bé, que us deixo la recepta per si us animeu!
Per la massa
125 grams de sucre blanc
125 grams de farina
3 ous
Pel farcit
500 ml de nata per muntar
125 grams de mascarpone
50 grams de sucre llustre
melmelada de maduixes
maduixes
una mica més de sucre llustre per decorar
PREPARACIÓ
500 ml de nata per muntar
125 grams de mascarpone
50 grams de sucre llustre
melmelada de maduixes
maduixes
una mica més de sucre llustre per decorar
PREPARACIÓ
Batem molt els ous i el sucre, afegim la farina i aboquem i estirem la massa en una safata plana folrada de paper de forn ruixat amb spray antiadherent. Coem 7-8 minuts a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador).
Traiem del forn i deixem refredar la placa obtinguda enrotllada en el propi paper de forn.
Muntem la nata, el mascarpone i el sucre fins a obtenir una barrea consistent.
Estirem la placa de massa cuita, l'untem amb melmelada de maduixes, hi repartim pel damunt la nata i i els trossets de maduixa.
Enrotllem i decorem amb sucre llustre, una mica de nata i més maduixes.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada