INGREDIENTS (Per un motlle de plum cake grosset)
200 grams de ricotta
100 grams de mascarpone
100 grams de sucre blanc
100 grams de sucre moreno
50 grams de llet sencera
3 ous
75 ml d'oli de girasol
200 grams de farina
1 culleradeta de llevat
una miqueta d'essència de vainilla
sucre llustre per empolsinar
PREPARACIÓ
75 ml d'oli de girasol
200 grams de farina
1 culleradeta de llevat
una miqueta d'essència de vainilla
sucre llustre per empolsinar
PREPARACIÓ
Batem molt i molt bé els formatges i els sucres.
Hi afegim, sense deixar de batre, l'oli, els ous, la llet i l'essència de vainilla.
Per acabar, incorporem la farina i el llevat, prèviament barrejats i tamisats.
Us ha de quedar una massa més o menys aixi, que col.locareu dins un motlle rectangular, ben ruixat d'spray antiadherent i folrat de paper de forn.
Enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durants uns 45 minuts o fins que, en punxar-lo, l'estri emprat surti net. Deixeu refredar damunt una reixa, empolsineu de sucre llustre i degusteu!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada