diumenge, 20 de juny del 2021

PASTÍS DE PASTANAGA I AMETLLA

Aquesta recepta li vaig veure a la Inés del blog "Les petites choses du dimanche", i l'adaptació que vaig fer de la mateixa ha quedat instaurada com la recepta estrella amb pastanaga de casa meva. Més senzilla no pot ser, i us assegura uns esmorzars o berenars deliciosos per un parell de dies!



INGREDIENTS (per un motlle rectangular d'uns 30x20 cm)
200 grams de sucre blanc
3 ous XL (o 4 normals)
300 grams de pastanaga ratllada
100 grams de farina de blat
200 grams de farina d'ametlla
16 grams de llevat
la pela d'una llimona ratllada
sucre llustre per empolsinar

PREPARACIÓ

Batem bé els ous i el sucre, i hi afegim la pela de llimona ratllada.



Tot seguit hi incorporem la pastanaga ratllada i per acabar, la barreja de farines, llevat i sal.






Aboquem dins un motlle rectangular, folrat de paper de forn i ben ruixat amb spray antiadherent, i enfornem, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) uns 30 minuts o fins que, en punxar-lo, l'estri surti net. Llavors desenforneu i deixeu refredar.


Només us queda empolsinar generosament amb sucre llustre, tallar i servir! 


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada