Al blog ja tenia la recepta de les magdalenes o madeleines de Commercy. La trobareu clickant a aquí. Però avui he fet la versió enxocolatada, que és deliciosa! És molt fàcil, només necessiteu fer les magdalenes, deixar-les refredar i seguir el procediment que us detallo a continuació! I a gaudir!
12 magdalenes de Commercy (seguint la recepta de l'enllaç)
200 grams de xocolata negra de cobertura
PREPARACIÓ
Un cop tingueu les magdalenes fredes, foneu la xocolata i en poseu una culleradeta dins de cada motlle (que haureu netejat i ben assecat). Aneu repartint bé la xocolata per tots els racons (jo ho he fet amb una cullereta, no té massa secret!).
Un cop repartida la xocolata, hi poseu al damunt les magdalenes fredes, pressioneu lleugerament, i poseu els motlles al congelador 10 minuts.
Veureu que, en poca estona, la xocolata es solidifica, i desemmotllar-les és molt fàcil!
Ja només us queda posar-les en una safata o recipient original i servir-les als vostres comensals...seran vistes i no vistes!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada