dissabte, 21 d’agost del 2021

COOKIE CAKE

D'aquesta recepta no he fet fotos del pas a pas...de totes maneres és molt senzilla de preparar, i el resultat és tan espectacular que no volia deixar d'explicar-vos-la!


INGREDIENTS (per un motlle d'uns 18-20 cm de diàmetre)
Per la base
240 grams de mantega
180 grams de sucre moreno
65 grams de sucre blanc
1 ou més un rovell
1 cullerada de pasta de vainilla
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
360 grams de farina de blat
2 teules de xocolata a trossets o gotes de xocolata

Per la crema de xocolata de la decoració
120 grams de mantega
250 grams de sucre llustre
65 grams de cacau pur en pols
1/2 culleradeta de pasta de vainilla
1 o 2 cullerades de llet

I sprinkles per decorar

PREPARACIÓ
Batem molt i molt bé la mantega i els sucres. Quan obtinguem una crema hi afegim l'ou i el rovell i la pasta de vainilla. Quan tot estigui integrat aboqueu la farina, la sal i el llevat. L'últim ingredient a incorporar és la xocolata, a gotes o tallada a trossets (reserveu uns quants trossets).
Col.loqueu la massa, que us quedarà exactament igual que la de les galetes, en un motlle rodó, ruixat d'spray antiadherent, l'aplaneu bé i enforneu a 170 graus. opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 20-25 minuts, o fins que la galeta gegant estigui ben daurada.
Un cop cuita, desenforneu, col.loqueu els trossets o gotes de xocolata reservats pel damunt i deixeu refredar damunt una reixa.
Mentrestant, prepareu la crema de xocolata batent tots els ingredients, amb l'accessori globus de la KA, fins obtenir una crema. Col.loqueu la crema en una mànega i repartiu damunt el pastís-galeta un cop fred. Decoreu amb sprinkles! Ja veureu que bo!


I mireu quin tall!


És una recepta ràpida, senzilla i deliciosa! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada