Fa uns mesos vaig anar a una fantàstica trobada blocaires: el Ganxetes Tour 2015, organitzat per la Glòria de No tot són postres!!! Va ser una diada genial, on, entre un munt més de coses, ens van fer una presentació d'uns recipients per aliments hermètics, de la col.lecció Nomad, curosament dissenyats i fabricats per una empresa reusenca: Valira. A més, ens van proposar un repte: preparar una recepta líquida, i dipositar-la en un recipient de la col.lecció Nomad que ens van regalar, i així demostrar que d'aquests no s'escapa ni una gota!!! Doncs bé...amb una mica de retard...perquè darrerament a casa anem de bòlit... m'he engrescat a participar en el repte, i ho he fet amb una recepta salada: un entrant refrescant i deliciós, que pot solucionar-vos més d'un àpat en l'època estiuenca en la que estem a punt d'entrar!!! Aquest gaspatxo de maduixes és tot una descoberta...i, a més, us el podeu endur arreu dins un recipient Nomad, doncs he comprovat, empíricament, que tanquen d'allò més bé!!!
INGREDIENTS (per 5 racions de gaspatxo)
8 tomàquets madurs
500 grams de maduixes
1/2 pebrot gros
vinagre blanc, pebre i sal
un got d'aigua ben freda o 3 o 4 glaçons
maduixes i pa torrat per decorar
PREPARACIÓ
Tot seguit, hi afegim les maduixes, també ben netes i sense cua.
Per últim, incorporem el mig pebrot (també ben net), i triturem dos o tres minuts fins obtenir un resultat ben fi.
Ho condimentem amb el vinagre, la sal i el pebre, i afegim l'aigua o els glaçons.
Ho barregem tot bé durant un parell de minuts més...
...i colem el resultat amb l'ajuda d'un colador xinès.
Guardeu el resultat a la nevera fins que l'hàgiu de servir.
Serviu en copes, decorades amb maduixes senceres i pa torrat.
Oi que aquest entrant fa goig???
Doncs també el podeu fer per emportar...si teniu un recipient de la col.lecció Nomad com aquest...
...que ens van regalar juntament amb un davantal molt bonic i vistós!!!
Perquè si el dipositeu a dins...
...no en perdreu ni una gota....Podríem dir que aquests recipients estan a prova de sacsejades...
Gràcies Valira! I a tots vosaltres, que vagi de gust!!!
Guapíssima amb aquest davantal i.....boníssim aquest gaspatxo!!! No he fet mai un gaspatxo amb fruites, serà qüestió de provar-ho!
ResponEliminaPetons i bona setmana, Mònica!
Olga
Que receta mas buena y con una cocinera tan guapa...oleeeeee
ResponEliminaEl gaspatxo boníssim, és un habitual a casa.
ResponEliminaPasso el teu enllaç a valira!
Per què no penges una foto amb el hastag #yococinoconvalira al twitter? La del davantal heheh
Prnts
Dolça
Perquè ni punyetera idea com va el Twitter Glòria...és una de les meves assignatures pendents!!!! He posat el hastag a la foto del gaspatxo de l'insta!!! Petonarros!
Eliminaés boníssim aquest gaspatxo oi Mònica? Veig que tu li has posat pebrot. A casa no ens agrada massa així que vaig optar sols per la tomaca. Quina pinta mmmmmm
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
Aquesta recepta sí que em va bé per la dieta, de fet, la doctora em va recomanar menjar gaspatxo i posar-hi fruites. Així que, queda apuntada!. Petons.
ResponEliminaBoníssim aquest gazpacho. Encara no m'hi he posat però és una bona idea, per variar del tradicional. Olé!
ResponEliminaMarta