dissabte, 23 de maig del 2015

EL PRIMER BATUT DE LA TEMPORADA...DE PLÀTAN, CHIPS AHOY I MEL...QUINA COSA MÉS BONA!

Avui ha tornat a fer "caloret", i sembla que ja ha arribat per quedar-se...o sigui que hem decidit estrenar la temporada de batuts amb un de deliciós: de plàtan, Chips Ahoy i mel...Mare de Déu Senyor...si el tasteu us en fareu acèrrims seguidors!!! I no cal dir que, un batut d'aquests en una mà, i un bon llibre a l'altra...és tot el que necessiteu per passar una tarda primaveral de primera!!!


INGREDIENTS (per 4 batuts grans)
4 plàtans
12 Chips Ahoy
3-4 cullerades de mel
1/2 litres de llet ben freda
1/2 barra de gelat de vainilla
nata per decorar

Aquests són els ingredients que donen el gust a aquesta recepta!
PREPARACIÓ
Pelem i tallem els plàtans, i els dipositem al got del batedor elèctric de peu.


I afegim 8 Chips Ahoy (la resta les reservem per decorar)...


...la mel...


...la llet...


...i finalment el gelat de vainilla.


Ho batem a velocitat alta, durant uns 2 minuts...i ja ho tenim a punt!!!


Repartim en gots...


...i decorem amb nata per sobre i les cookies que hem reservat!


Ja veureu quina cosa més bona!!!



Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. Quer ico y encima sencillo de preparar.Un beso y muchas gracias cielo.

    ResponElimina
  2. Batido, libro y ese marco incomparable que se divisa de fondo.....todo ello, un delicioso placer.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  3. Buaah, i jo a dietaaa! Et prometo que, quan l'acabi, em regalo un batut d'aquestos en honor teu. Petons, guapa!

    ResponElimina
  4. Ostresss que bo! Jo no goso ni a mirarm'ho!! quina temptacio ;)
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es

    ResponElimina
  5. Undi quina pinta! Em temo que si començo amb els batuts, a part dels pastissos, magdalenes, galetes... potser rebento. M'encantaria. Boníssim i refrescant, com ha de ser un bon batut ;)
    Marta

    ResponElimina