Avui ha tornat a fer "caloret", i sembla que ja ha arribat per quedar-se...o sigui que hem decidit estrenar la temporada de batuts amb un de deliciós: de plàtan, Chips Ahoy i mel...Mare de Déu Senyor...si el tasteu us en fareu acèrrims seguidors!!! I no cal dir que, un batut d'aquests en una mà, i un bon llibre a l'altra...és tot el que necessiteu per passar una tarda primaveral de primera!!!
INGREDIENTS (per 4 batuts grans)
4 plàtans
12 Chips Ahoy
3-4 cullerades de mel
1/2 litres de llet ben freda
1/2 barra de gelat de vainilla
nata per decorar
Aquests són els ingredients que donen el gust a aquesta recepta! |
Pelem i tallem els plàtans, i els dipositem al got del batedor elèctric de peu.
I afegim 8 Chips Ahoy (la resta les reservem per decorar)...
...la mel...
...la llet...
...i finalment el gelat de vainilla.
Ho batem a velocitat alta, durant uns 2 minuts...i ja ho tenim a punt!!!
Repartim en gots...
...i decorem amb nata per sobre i les cookies que hem reservat!
Ja veureu quina cosa més bona!!!
Que vagi de gust!
Quer ico y encima sencillo de preparar.Un beso y muchas gracias cielo.
ResponEliminaBatido, libro y ese marco incomparable que se divisa de fondo.....todo ello, un delicioso placer.
ResponEliminaBesos
Blanca de JUEGO DE SABORES
Buaah, i jo a dietaaa! Et prometo que, quan l'acabi, em regalo un batut d'aquestos en honor teu. Petons, guapa!
ResponEliminaBoniiiiiiissim!!!!
ResponEliminaUy quin vici!!!
ResponEliminaOstresss que bo! Jo no goso ni a mirarm'ho!! quina temptacio ;)
ResponEliminaAnna
http://amossegadetes.blogspot.com.es
Undi quina pinta! Em temo que si començo amb els batuts, a part dels pastissos, magdalenes, galetes... potser rebento. M'encantaria. Boníssim i refrescant, com ha de ser un bon batut ;)
ResponEliminaMarta