diumenge, 7 de juny del 2015

CUB DE CODONYAT I FORMATGE FRESC CADÍ...UNES POSTRES PER COMPARTIR BEN D'AQUÍ!!!

Entre els productes que Cadí ens va regalar en La Cerdanya Tour 2015, hi havia també un formatge fresc molt i molt bo, i de textura consistent, per tant, perfecte per fer aquest cheesecub que feia dies tenia ganes de preparar. Codonyat i formatge són sempre una combinació infal·lible, i si ho amanim tot plegat amb fruits secs (en aquest cas, nous), i mel de la bona...obtenim unes postres molt tradicionals, però amb un toc estètic d'allò més innovador! I el que més s'agraeix en aquest dies calorosos: sense forn!!! Això si, aquest cheesecub és per compartir...podríem dir que es tracta d'unes postres col.lectives, perquè n'hi ha per quatre persones!!! O sigui que amb un alimenteu tota la família! A veure què us sembla!


INGREDIENTS (Per unes 4 persones)
1 barra de codonyat
1 formatge fresc Cadí
nous trinxades
mel

I aquest és el formatge fresc Cadí que he fet servir...
molt bo de gust, i de consistència ideal!!!

PREPARACIÓ
Desemmotllem el codonyat i el formatge, i els tallem en cubs.




Els disposem damunt una safata, alternativament, i en línies de quatre, per formar un quadrat de 16 peces.



Damunt del primer quadrat, en formem 3 més, per acabar de muntar el cub.


Només us queda decorar amb nous trinxades i mel!!!


I a menjar!!!

Que vagi de gust!

10 comentaris:

  1. Molt original, Mònica! Segur que mentre muntaves el plat ha desaparegut algun quadradet..ha, ha...És difícil resistir la temptació amb ingredients tan bons! Un petonet!

    ResponElimina
  2. Caram quina obra d'art!!!! Molt original, val a dir-ho! :) Tu noieta... d'on treus el temps??! ;)
    Petons

    ResponElimina
  3. Unes postres molt originals..Les faré.

    ResponElimina
  4. Quin muntatge més divertit! I ha de ser boníssim!! Petonets!

    ResponElimina
  5. uau! quina presentació més maca!! molt original i bo ja sabem pro que n'és!!! t'ho copiaré...!

    ResponElimina
  6. El codonyat em recorda al meu germà i el menjador de l'escola. Jo sempre li donava el meu condonyat perque no m'agradaba :)
    Queda molt maco aixís posat.
    petons

    ResponElimina
  7. Unes postres molt originals, i la combinació és boníssima, jo a vegades la faig sobre una torradeta per esmorzar, però està clar que a primera hora del matí no faig una cosa tan xula com aquesta!! un petó guapa!

    ResponElimina
  8. Noia, quina feinada! Quina paciència tens!!! La combinació del formatge fresc i el codonyat....perfecta!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina