La Dinke avui em deia que no tenia ganes de fer res amb tanta calor...bé...això m'ho deia després d'un matí intens de casal d'anglès, i d'una tarda de taller de circ on ha après a fer malabars amb no sé quantes coses...o sigui que per ella el cansament també hi deu tenir quelcom a veure...En tot cas, comparteixo el seu estat...aquesta calor m'està matant a pessics...i l'únic que se m'ha ocorregut, per intentar apaivagar-ne els efectes és preparar, aquest vespre, quan els termòmetres encara no havien baixat, un deliciós smoothie de cirera i pinya!!! L'smoothie és la beguda d'estiu que més agrada a la Dinke. Diu que és molt suau i refrescant...o sigui que ha sigut una mica dedicat a ella!!! Si teniu calor...ja ho sabeu....cireres al congelar ja!!!
INGREDIENTS (Per 4 smoothies)
40 cireres sense os congelades
500 ml aprox. de suc de pinya
una cullerada molt generosa de iogurt natural
PREPARACIÓ
Amb unes hores d'antel.lació, traieu l'os a les cireres i poseu-les a congelar.
Poseu les cireres congelades en el got del batedor elèctric.
Afegiu el suc de pinya...
...i la cullerada generosa de iogurt natural...i bateu durant uns minuts (2 o 3) fins que tot estigui ben integrat.
I ja el tenim llest...si el presenteu en aquestes ampolles tan mones, que ara es troben a totes les botigues d'estris de la llar, serà digne, a la vista i al gust, d'una terrassa novaiorquesa!!!
Que vagi de gust!
¡¡que bo!! està per llapar-se'n els dits.
ResponEliminaOstres Monica, amb el que m'agraden les cireres!!!! Pero a mi em queden grumolls amb la batedora americana😖
ResponEliminaOstres Nùria...doncs amb la meva no...ho tritura tot...fins i tot les nenes diuen q qieda tot molt "finet"!!!
EliminaUff a mi aquesta calor també m'està matant! però segur que aquest smoothie ajudaria a passar una bona estona ;). Un petó!
ResponEliminaAquesta proposta també m'agrada molt, ideal per aquets díes que sembla que bull totttttt.
ResponEliminaPetonets
Una combinació molt original:pinya i cirera! No se m'hagués ocorregut mai! Dolça i àcida a la vegada! Un petó!
ResponEliminaLa Dinke té molt bon gust!!!! Hauràs de preparar un per mi!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Quan vinguis per terres gironines, te'n preparo un assortiment! Petonarros!
EliminaComo apetece con estas calores huuuuu, yo con tu permiso me quedo con tu receta.Bssss
ResponElimina