En aquesta època de l'any, no pot faltar el puré de carbassa a la nevera per preparar uns bunyols de carbassa, una coca de carbassa i nou moscada, o donuts de carbassa...entre un piló d'altres receptes...però, si compteu amb poc temps, us aconsello aquestes mossades, que, aquesta setmana, a casa meva, van alegrar les postres d'un sopar de dia feiner! La idea, la vaig treure de la revista Postres de Lecturas d'aquest mes, encara que hi vaig introduir unes quantes modificacions! A veure què us sembla!
INGREDIENTS (per unes 25 mossades)
250 grams de puré de carbassa
125 grams de farina
50 grams de sucre llustre
1 culleradeta escassa de llevat químic tipus Royal
75 ml de llet
sucre i canyella per arrebossar
PREPARACIÓ
Col.loquem la farina en un bol.
Hi afegim el llevat...
...i el sucre llustre.
Afegim la llet, tèbia, i remenem amb una cullera fins obtenir una massa homogènia.
Deixem reposar a la nevera durant 30 minuts.
Passat aquest temps, incorporem, el puré de carbassa a la massa, tot remenant fins que estigui ben integrat.
I ja només us quedar fregir a bocinets la massa...
...i deixar-los desengreixar damunt una paper de cuina!
I ja estaran a punt per ensucrar (amb sucre barrejat amb canyella), i degustar!
Que vagi de gust!
Deuen estar bonissims! A mi m'encanta la carbassa i aixi no l'he probat mai! Apuntada la dolçaina. Petons
ResponEliminaComença l'operació carabassa!! Si ens surten de coses bones d'una carabassa!
ResponEliminaPetons, Mònica!
Olga
Se'm fa la boca aigua... què bons! petonets!
ResponEliminaMira m'acaven de regalar una carabassa de 7k.!! I l'he encetat x fer aquest puré i l'hi he fet cap foto!!! A veure com me queden a mi...besets.
ResponElimina