A casa no podríem viure sense la xocolata i tots els seus derivats...com per exemple: els bombons!!! A les peques, menys el de licor, els agraden quasi tots, i si són de pastisseria molt millor...però sens dubte, dels "comercials", els seus preferits són els Ferrero Rocher...així que, aquest any, la mona casolana de la tieta duia adjuntat un lot d'aquestes boles daurades que tan els agraden...N'hi havia molts, però, com per art d'encanteri, van anar desapareixent...només vaig poder salvar els justos per preparar aquestes crestes que van servir de postres el diumenge!!! I, donat l'ingredient estrella de les crestes, aquestes també van ser vistes i no vistes!!! Ja veureu: cruixents per dins i per fora...irresistibles!
INGREDIENTS
1 paquet de crestes La Cocinera
unes quantes culleradetes de Nutella
uns quants Ferrero Rocher
ou batut per segellar les crestes
sucre per arrebossar les crestes un cop fregides
PREPARACIÓ
Damunt una superfície, col.loqueu les crestes a punt per ser farcides.
Talleu els Ferrero Rocher per la meitat, i n'unteu la base generosament amb Nutella.
Disposeu cada meitat de Ferrero untada de Nutella en una de les meitats de les crestes.
Pinteu el voltant de la cresta amb ou batut, i tanqueu-la tot fent amb els dits els plecs típics.
Fregiu en abundant oli, mentre les aneu girant per evitar se us cremin!
Un cop fregides, deixeu escórrer completament damunt un paper de cuina.
I, per acabar, arrebosseu generosament amb sucre!!!
Mireu quin interior més original...la galeta i l'avellana li donen un original toc cruixent enmig de la nutella i la crema del bombó!!!
Que vagi de gust!
Ohhhhh!!!!! Aquestes crestes segur que cauen!!!
ResponEliminaT'han quedat de luxe
Ptns i Salut
Lourdes
Moltes gràcies Lourdes!!!
EliminaOhhhhh!!!!! Aquestes crestes segur que cauen!!!
ResponEliminaT'han quedat de luxe
Ptns i Salut
Lourdes
Sense paraules! No puc dir res....només....vull tastar-ne un!!!!!
ResponEliminaPetonets i..fins diumenge!
Olga
Ummmm que buenas!!! Esto no lo he probado, pero no tardaré. Te han quedado buenísimas.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Oooohhhhh, mmmmmm, uuuuufffff que boooooo!!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
'Els Ferrro' també són els meus preferits!!! I mira que visc en un paradís pel que fa a xocolata i n'hi ha de BONÍSSIMS però noia, a mi que em donguin 'ferreros'!😀 Les crestes volarien a casa!! Vist i no vist!! Per desgràcia, o potser per sort, les crestes de la Cocinera no es venen a aquí: seria massa temptador!! 😉
ResponEliminaPetons reina!
M'encanten, a més, t'han quedat precioses, oi? Jo també estic aprofitant l'excés de xocolata de les mones per coses variades, i aquesta idea és fantàstica!
ResponEliminaMarta
Carai!! Quina bona pensada! M'encanta aquesta golafreria, Mònica!!
EliminaHola Mònica! Molt boan aquesta recepta, per cert tens per subscriure't i així poder anar rebent les teves receptes?. Jo sóc la Lídia del blog Va de teca.cat i visc a Figueres, estem a prop, a veure si algun dia s'organitza alguna trobada i ens conèixem :)
ResponEliminaQuin bon gust que tenen les teves nenes!! el meu és similar ;), i la veritat que l'eslògan li queda genial a la recepta, han de ser un plaer autèntic! Fins demà guapa!
ResponEliminaOoooh! quin pecat!!! però m'encanta pecar... ! petó
ResponElimina