dijous, 9 de juny del 2016

XOCOLATA ENGALANADA!!!

Si voleu fer decoracions per algun dolç, o, senzillament, engalanar la xocolata dels petits per algun esdeveniment especial, o fer uns petit fours molt originals, seguiu les següents senzilles instruccions!!! 



INGREDIENTS
xocolata nega de cobertura
sprinkles de colors
galetes oreo trinxades a trossets petits

PREPARACIÓ
Fonem la xocolata en el microones.



L'estenem, amb compte, sobre un paper de forn, fins a aconseguir el gruix desitjat.


Abans que es refredi, repartim generosament per damunt sprinkles de colors....



i oreos trinxades a trossets petits.



Deixem refredar una estona a la nevera, i tallem de manera desigual.


Ja veureu quina cosa més bona, i com vola de taula!!!


Que vagi de gust!

4 comentaris:

  1. Caram...una bona prposta per posar al mig de la taula a l'hora dels cafès!!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Eeei....això no és només engalanar la xocolata! Això és millorar-la!
    Petonets i bon cap de setmana, Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  3. Si la xocolata sola ja és bona... així per flipar!! Un petonàs!!

    ResponElimina
  4. Que bona pinta aquesta recepta! me la apunto ... Ja té una altra seguidora més, passi i segueixi el meu blog on posa (participar en aquest lloc) en aquest enllaç http://mibonitolugar.blogspot.com.es/ espero la seva visita

    ResponElimina