Fan incondicional com sóc de la sobrassada mallorquina, el pa i els ous...no podria trobar més un plat a la meva mida: nius a la malloquina!!! Ja veureu que és un plat que té dificultat zero, que la presentació final és espectacular sense cap esforç, que és molt econòmic i que trobarà fervorosos seguidors entre petits i grans! A veure què us sembla!
INGREDIENTS (per a sis racions)
6 panets de viena grossos
12 cullerades de formatge ratllat ben cremós
6 talls de sobrassada de mallorca
6 ous
sal, pebre i oli d'oliva verge
PREPARACIÓ
Agafem els panets de viena, els escapcem, i amb l'ajuda dels dits traiem la molla del seu interior.
Dins de cada panet hi posem: les dues cullerades de formatge ratllat ben cremós....
...un tall de sobrassada, repartit a trossets....
...i un ou.
Salpebrem l'ou...
...i l'acabem d'amanir amb un rajolinet d'oli d'oliva verge.
Tapem els panets amb la tapa corresponent i enfornem, amb escalfor només a baix, i a uns 180 graus, durant uns 15 o 20 minuts, o fins que la clara de l'ou hagi quallat. Si voleu, podeu donar un toc final amb el gratinador.
I ja els teniu a punt per servir....
La única complicació és vigilar el punt de cocció, per evitar que el rovell quedi massa cuit.
Mireu quin interior més impressionant...
...i quin goig clavar-hi la forquilla!
Que vagi de gust!
Aquesta recepta sí que la faré, a d'estar bonissima... la meva filla gran és una fan de la sobrassada.Petonets
ResponEliminaLa última foto está irresistible, dan unas ganas tremendas de untar en ese huevo que se desparrama sin que nadie le detenga.
ResponElimina¡Que rica cena!
Jo tambè soc fan de la sobrassada mallorquina i d'aquets nius, que estan bonissims.
ResponEliminaIiiiieeeep!!! Aquests els preparo sí o sí! Ja somio amb aquest ou.....
ResponEliminaPetonets, Mònica!
Olga