divendres, 17 de febrer del 2017

MAGDALENES DE NOUS I XOCOLATA AL TOC DE TARONJA! MILLOR BERENAR IMPOSSIBLE!

Aquestes magdalenes de nous i xocolata, amb un intens gust a taronja, són la millor manera d'encetar el cap de setmana! I a més, no us pot fer por preparar-les, perquè són hipermegasenzilles d'elaborar! Va...ja esteu tardant a encendre el forn!



INGREDIENTS (per unes 20 magdalenes grosses)
250 grams d'ou (ho poso en grams perquè el número d'ous dependrà de la mida)
350 grams de sucre blanc
120 ml de llet sencera
380 ml d'oli de girasol
420 grams de farina de blat
1 sobre de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de canyella
la pela ratllada d'una taronja molt gran
180 grams de nous picades
200 grams de xocolata 70% picada

PREPARACIÓ
Batem els ous amb el sucre fins que tripliquin el seu volum.



Sense deixar de batre, hi afegim, a poc a poc, la llet i l'oli.




Després la pela ratllada d'una taronja molt gran, o de dues o tres taronges petites. Sigueu generosos perquè s'ha de notar el gustet!



Llavors és el torn de la farina, que prèviament haurem barrejat amb la canyella i el llevat, i que incorporarem, a mà, amb l'ajuda d'un batedor tradicional.



Un cop la massa llesta, la deixem reposar mínim una hora a la nevera.


Mentrestant piquem les nous, de manera irregular, que quedin trossets més grossets i d'altres més petits.



Un cop la massa reposada a la nevera, hi aboquem les nous i les repartim bé.



També piquem la xocolata a trossos irregulars.



Triem uns papers ben xulos, com aquests, que a més de bonics han resultat ser molt resistents i no queden gens untats després d'enfornar.


Preparem la safata d'enfornar cupcakes...


...i omplim els papers fins una mica més de la meitat.


Repartim generosament la xocolata picada per damunt la massa i enfornem, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 20 minuts! 


I ja les teniu a punt!


Deixeu acabar de refredar damunt una reixa...


....i a berenar falta gent!



Que vagi de gust!

3 comentaris: