El gaspatxo és una de les receptes bàsiques a casa en un estiu calorós com aquest...però, l'altre dia, el vam servir, com a aperitiu, en un altre format: en còctel...evidentment, amb una mica d'alcohol...i va resultar espectacular! Mireu qué fàcil sorprendre als vostres convidats amb una copa d'aquest combinat!
INGREDIENTS
gaspatxo
gel picat
vodka
rodanxes de tomàquet pelat per decorar
PREPARACIÓ
Feu el gaspatxo (també hi ha l'opció de comprar-lo fet...però és molt fàcil de preparar). Només cal triturar 8 o 9 tomàquets, amb 2 pebrots vermell, mig cogombre (opcional), un parell de llesques de pa sec, 2 gots d'aigua freda, un bon raig de vinagre, pebre i sal, i passar-ho tot pel colador xinès. Quan tingueu elgaspatxo fred, poseu-lo a refredar a la nevera. Podeu trobar el pas a pas de l'elaboració clickant aquí.
Un cop fred, hi afegiu el vodka (va a gust, però amb un rajolinet per copa de gaspatxo ens va agradar prou), i el gel picat.
Serviu en unes copes ben xules, i decoreu amb alguna rodanxa ben fineta de tomàquet pelat. Teniu l'èxit assegurat!
Ummmmmmm que bo.
ResponElimina