Quan no puc dormir, una de les meves distraccions és el Canal Cocina...i va ser en una d'aquestes plantades nocturnes davant el televisor que vaig veure a en Gordon Ramsay preparar un pastís fred de xocolata i núvols amb la seva filla...em van sorprendre dues coses: que no necessitava forn, i que el seu procés d'elaboració era hipermegafàcil...Jo n'he fet una adaptació, perquè l'original portava cacauets i nabius...però crec que el resultat ha sigut similar, i a casa, que són prou exigents, ha triomfat!
INGREDIENTS (Per un motlle rectangular)
1 paquet de galetes napolitanes
1 tassa de nous de pacaner
2 tasses de núvols petits
425 grams de xocolata negra de cobertura
PREPARACIÓ
Triturem les galetes -no cal que quedin pols...una mica irregulars va bé- i les disposem en un bol.
Fem el mateix amb les nous de pacaner.
Posem les nous i els núvols en el mateix bol que les galetes triturades, i barregem bé.
Amb l'ajuda del microones, fonem la xocolata negra de cobertura.
L'aboquem al bol on tenim la resta d'ingredients, i remenem bé.
Quan tinguem la barreja ben integrada, l'aboquem en una safata rectangular, folrada de paper de forn.
Tapem la barreja amb més paper de forn, i apretem bé, perquè quedi ben compactada...jo he fet servir una pedra d'esmolar per presionar.
Deixem reposar una estona a la nevera, fins que endureixi. Llavors traiem i desemmotllem.
Només us quedarà, tallar a trossets i servir.
Ja veureu com els trossos volen... A més, també el podeu preparar i guardar tallat a la nevera fins l'hora de servir...això si, custodieu el refrigerador perquè podria ser objecte d'algun furt inesperat!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada