diumenge, 6 d’agost del 2017

GRANISSAT DE CAFÈ AL ROM! QUINA FRESCOR!

La calor sembla no tenir aturador...A casa només busquem aigua, ombres i begudes refrescants...d'aquí aquesta recepta ideal per mitja tarda: granissat de cafè al rom... Perquè no cal obrir el forn per endolcir-nos la vida!


INGREDIENTS (per a 3 o 4 granissats)
250 ml de cafè (no gaire fort)
sucre
gel picat
rom segons el gust

PREPARACIÓ
Al matí, deixem preparat i ensucrat el cafè. Sigueu generosos a l'hora d'ensucrar, perquè serà aquesta dolçor la única que tindrà el granissat. Deixeu refredar primer a temperatura ambient i després a la nevera fins al moment de preparar el granissat.


Just abans de servir. Poseu el gel picat a la batedora de peu (més o menys el tripe de volum de gel que de cafè).


Afegiu el cafè ensucrat fred...


...i el rom...aquest últim ingredient en major o menor mesura segons el gust.


Piqueu a velocitat alta durant un parell de minuts, fins obtenir textura granissat!


I ja el podeu servir!

Ja veureu que més refrescant impossible! Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Quina bona opció! Jo me'l prendria després de sopar...sota el porxo!
    Petonets, Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  2. Para mi bien cargadito de Negrita que me da alegría!!!
    Besos desde JUEGO DE SABORES

    ResponElimina