Avui volíem unes postres ràpides i encara estiuenques...perquè naltros som dels afortunats que encara estem de vacances...L'escollida, complint tots aquests requisits, ha sigut aquesta crema de llima! Ha agradat molt i de manera generalitzada...o sigui que us la recomano ferventment!
INGREDIENTS
750 ml de llet sencera
el suc de tres llimes
6 rovells d'ou
150 grams de sucre blanc
2 cullerades generoses de maizena
flors de pa d'angel i pela de llima ratllada per decorar
Aquí l'ingredient princiipal...les llimes! |
PREPARACIÓ
Primer de tot, exprimim el suc de tres llimes (i en reservem una quarta per emprar-ne la pell com a ornament).
Posem la llet al foc, i afegim les llimes, i l'escalfem.
Paral.lelament, batem els rovells i el sucre, fins que blanquegin.
Agafem una tassa de la llet calenta, hi afegim la maizena i la dissolem.
Aboquem els rovells batuts, i la maizena dissolta a la llet calenta, i remenem, fins que la barreja espesseeixi, sense deixar que bulli.
Un cop espesseïda, la retirem del foc, acabem de donar unes últimes batudes, i la repartim en els gotets escollits.
Deixem refredar els gotets, primer a temperatura ambient, i després a la nevera, fins al moment de servir. Ja només us quedarà, just abans de presentar, decorar amb una mica de pell de llima ratllada, i, si les teniu a mà, unes floretes com aquestes de pa d'àngel, que vaig trobar en una botiga de dolçaines infantils, i que em van enamorar!
Que vagi de gust!
Només de veure'n la foto ja he tingut clar que era boníssima!! Una apassionada dels cítrics com jo, no pot deixar-la passar! M'encanta! ♥
ResponEliminaPetons bonica!