dilluns, 29 de gener del 2018

PA FARCIT A LA MALLORQUINA

Si teniu un pa de pagès a mà...de fer aquesta recepta no us en podreu estar! És tan bo que es mereixeria un club de fans!



INGREDIENTS
1 pa de pagès
sobrassada ibèrica
formatge cremós (tipus havarti o similar)
mantega
oli, pebre negre i orenga

PREPARACIÓ
Agafem un pa de pagès rodó, i hi fem incisions profundes de dalt a baix i de costat a costat.




Llavors tallem el formatge i la sobrassada ibèrica a tiretes primes.


Posem formatge i sobrassada a totes les incisions.


Amanim amb un raig d'oli i un bon polsim de pebre negre.


Ho posem al forn, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 10 minuts...llavors hi afegim uns encenalls de mantega pel damunt i enfornem cinc minuts aproximadament més perquè s'acabi de daurar.


Un cop daurat, desenforneu i serviu immediatament! Serà vist i no vist!


Que vagi de gust!

3 comentaris: