Si teniu un pa de pagès a mà...de fer aquesta recepta no us en podreu estar! És tan bo que es mereixeria un club de fans!
INGREDIENTS
1 pa de pagès
sobrassada ibèrica
formatge cremós (tipus havarti o similar)
mantega
oli, pebre negre i orenga
PREPARACIÓ
Agafem un pa de pagès rodó, i hi fem incisions profundes de dalt a baix i de costat a costat.
Llavors tallem el formatge i la sobrassada ibèrica a tiretes primes.
Posem formatge i sobrassada a totes les incisions.
Amanim amb un raig d'oli i un bon polsim de pebre negre.
Ho posem al forn, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 10 minuts...llavors hi afegim uns encenalls de mantega pel damunt i enfornem cinc minuts aproximadament més perquè s'acabi de daurar.
Un cop daurat, desenforneu i serviu immediatament! Serà vist i no vist!
Que vagi de gust!
fácil per lleparse els dits
ResponEliminaFa venir gran salivera!! recepta festiva
ResponEliminaAquesta recepta te una súper bona pinta, està per llepar-se els dits
ResponElimina