Si voleu sorprendre als de casa amb un sopar o un entrant diferent, fet amb poc ingredients però molt acolorit, i d'allò més deliciós, aquí teniu aquest pastís de tomàquets cirerols! Ja veureu que, en un tres i no res, podeu posar color i sabor a la vostra taula!
INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
2 o 3 capses de tomàquets cirerol (depèn de la mida de la capsa)
2 o 3 cullerades de sofregit de ceba i tomàquet
un raig d'oli, sal i orenga seca
PREPARACIÓ
Esteneu la placa de pasta de pasta de full sobre el motlle, prèviament ruixat d'spray antiadherent, i punxeu el cul.
Cobriu amb paper de forn, col.loqueu un pes al damunt, i enforneu durant 5 minuts perquè es cogui una miqueta.
Per sobre hi repartiu el sofregit de ceba i tomàquet.
Renteu i eixugueu els cirerols, talleu una mica un dels extrems -concretament el de les fulles-, i repartiu, amb el tall avall, per sobre el sofregit.
Salpebreu, i condimenteu amb un rajolí d'oli (OOVE).
Enforneu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 30 minuts, o fins que la massa estigui ben cruixent i els tomàquets ben tous. Per tal que no se us cremin els cirerols, els darrers minuts de cocció, tapeu el pastís amb paper d'alumini.
Quan el desenforneu, doneu el toc final amb una mica d'orenga seca...i ja el teniu llest!
Que vagi de gust!
Doncs....sí! És preciós! I ha de ser deliciós! A nosaltres ens agraden molt els cirerols, així que...he pres bona nota!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga
Igualment! Una abraçada!
EliminaOstres ja ho crec que ha de ser bo! Els tomaquets i l'orenga queden molt bé junts i si els ingredients són frescos, poca cosa més cal. Una molt bona opció per moments on ens cal una cosa ràpida i exitosa.
ResponEliminaBona setmana Mònica! A veure com aguantem la tramuntanada que de ben segur bufarà...
Avui ho estic fent
ResponElimina