INGREDIENTS (Per a 2 coques)
2 o 3 pebrots vermells i 1 o 2 de verds
burrata
anxoves
sal i pebre
500 grams de farina de blat
25 grams de llevat fresc de flequer
325 ml d'aigua tèbia
un raig d'oli d'oliva
un pessic de sal
PREPARACIÓ
Rentem els pebrots i els tallem a trossets petits.
El salem i el fregim, a poc a poc, amb un bon raig d'OOVE.
Quan estigui ben fregidet, l'escorrem i el reservem.
Anem per la massa. Posem la farina, la sal i l'oli en el bol de la KA.
Afegim l'aigua tèbia, on prèviament haurem dissolt el llevat fresc.
I amassem el just per lligar-ho tot. No us passeu amassant.
Fem una bola de la massa obtinguda, i la deixem llevar fins que, com a mínim, dupliqui el volum.
Llavors aboquem damunt el marbre enfarinat i traiem una mica l'aire.
Partim en dos i estirem la massa per donar forma a les coques.
Les disposem sobre una safata de forn, i deixem tornar a llevar una mitja hora.
Una vegada hagin augmentat de volum, hi repartim el pebrot pel damunt.
I també la burrata.
Condimentem amb una mica de pebre negra i enfornem, a 190 graus, durant uns 20 minuts, o fins que la coca comenci a daurar-se, i llestos!
Un cop desenfornades, deixeu refredar una mica, i repartiu per sobre les anxoves.
Ja veureu quina delícia! Que vagi de gust!
Que envidia de cena, ha sido mejor que la mía.
ResponEliminaPetons de bona nit
Blanca de JUEGO DE SABORES