dissabte, 13 d’octubre de 2018

LEMON, GINGER AND PEPPER BUNDT CAKE!

Si, si...heu entès bé...bundt cake de pebre! Una temptació "picantment" deliciosa!


INGREDIENTS (Per un motlle de bundt gran, 25 cm)
250 grams de mantega
250 grams de sucre
3 ous grans
420 grams de farina
3/4 de culleradeta de bicarbonat sòdic
3/4 de culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de pebre blanc
250 ml de buttermilk
2 cullerades de pell de llimona ratllada
2 cullerades de suc de llimona
1 culleradeta (o una mica més segons el gust) de gingebre en pols
xocolata de cobertura i spinkles de xocolata per decorar

PREPARACIÓ
Batem, a velolitat alta, la mantega i el sucre fins a obtenir una barreja lleugera, blanquinosa i molt cremosa.


Llavors hi afegim els ous batuts, d'un en un. Fins que no estigui integrat el primer, no afegiu el segon.


Incorporeu la farina, el bicarbonat, el llevat químic i el pebre blanc prèviament tamisats, a tongades, intercalant cada aportació de farina amb una de buttercream (si no en trobeu, la podeu preparar vosaltres afegint a 250 ml de llet el suc de mitja llimona i deixant reposar durant 15 minuts). Cal començar i acabar amb farina. 



Per últim, afegimla pell de llimona ratllada, el gingebre i el suc de llimona, prèviament barrejats.




Us ha de quedar una barreja molt cremosa i untuosa com aquesta.


Arribats a aquí, només us queda ruixar bé el motlle escollit amb spray antiadherent (fent arribar el greix a tots els raconets amb l'ajuda d'un pinzell)...


...abocar-hi la massa i aplanar-la.


Pel que fa a la cocció, enforneu a 170 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 50 minuts. Sabreu que està cuit quan, en punxar-lo, l'estri surti net. Llavors, desenforneu, deixeu refredar dins el motlle durant uns 10-15 minuts, i, en acabat, desemmotlleu i acabeu de deixar refredar damunt una reixa.



Si ho heu fet bé, us quedarà un pastís boníssim, molt esponjós i amb un gust més que original! Si hi voleu donar un toc final, el podeu recobrir amb xocolata de cobertura i decorar amb spinkles!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada