diumenge, 11 de novembre del 2018

PETS DE MONJA

Els pets de monja són unes galetes típiques de les nostres contrades, segons sembla inventades per un pastisser barceloní, cruixents i molt bones que, a més, tenen un procés de preparació molt senzill! Tres passos i llestos! Animeu-vos que teniu tot el que us cal al rebost de casa!


INGREDIENTS
150 grams de sucre
3 ous
250 grams de farina de blat
la pela ratllada d'una llimona

PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre amb unes varilles elèctriques (o l'accessori globus de la KA) fins que com a mínim dupliquin el seu volum.



Afegiu la pela de llimona ratllada i la farina prèviament tamisada i bateu el just perque tot s'integri.




Poseu la massa dins una mànega amb boca rodona  i formeu els pets, amb el característic pic. Sobretot deixeu espai entre els pets perquè a l'enfornar-los creixen.



Enforneu a 180 graus fins que estiguin torradetes i ja les teniu a punt!


Us les menjareu a grapats!


Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Que fàcils de fer i segur que estan boníssimes !!
    Les hauré de fer
    Petons

    ResponElimina
  2. Como me gustaban cuando era pequeña!!
    Besos

    ResponElimina
  3. De petita el pare de tan en tan venia amb una bossa de pets de monja...duraven un parenostre😂😂😂😂

    Els hauré de fer. M'encantaven

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina