dimecres, 1 de gener del 2020

MADUIXES AL CARAMEL

A la meva última excursió a França -on si em busqueu em trobareu sempre a les secció de xocolates i farines d'un supermercat, en una fleca o en una pastisseria-, vaig agenciar-me aquesta xocolata de cobertura de Nestlé Postres al caramel, que ha resultat ser espectacular...especialment, en aquesta recepta de maduixes....Fàcils de fer, espectaculars de presentar i delicioses de degustar! Espero que aviat trobem aquesta xocolata a casa nostra...



INGREDIENTS
500 grams de maduixes grosses o maduixots
2 teules de xocolata Nestlé Dessert al caramel
sprinkles daurats

Aquesta és la xocolata en qüestió,
estrella d'aquesta recepta.

PREPARACIÓ
Comencem fonent la xocolata en el microones.



Llavors rentem les maduixes i les eixuguem molt i molt bé.


Anem sucant cada una de les maduixes o maduixots a la xocolata fosa, i dipositant-les damunt un paper de forn.



Abans que s'assequin, els empolsinem amb els sprinkles que més us agradin...aquests daurats els trobo d'allò més vistosos!


 I només us queda deixar endurir la xocolata en un lloc fresquet, i servir a l'hora de les postres acompanyades d'un bon cava!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada