diumenge, 15 de març del 2020

BROWNIE D'APROFITAMENT

Avui he obert el rebost i tenia: xocolata, avellanes i oreos...així que he buscat una recepta de brownie (sempre en provo de diferents), i m'he posat mans a l'obra. En aquest cas és una adaptació d'una recepta de la Su de Webos Fritos. Podeu canviar les avellanes i els oreos pel que tingue...altres fruits secs, conguitos, galetes...és qüestió de fer servir la imaginació! Va....que està fet en un tres i no res!



INGREDIENTS
150 grams de xocolata negra
100 grams de mantega
150 grams de sucre moreno
3 ous mitjans
80 grams de farina de blat
1 culleradeta de llevat químic
180 grams d'avellanes torrades
unes quantes oreos
sucre llustre per decorar

PREPARACIÓ
Comencem folrant un motlle rectangular o quadrat amb paper de forn, i engreixant-lo.


Tot seguit fonem la xocolata i la mantega amb l'ajuda del microones, de mica en mica, per tal que no se us cremi.




Paral.lelament batem els ous i el sucre moreno fins que blanquegi.



Barregem les dues preparacions amb moviments suaus.



En aquest punt incorporem la farina prèviament barrejada amb el llevat químic i tamisada.



I per acabar, les avellanes torrades.


Aboquem la massa a la safata, i per sobre i repartim meitats d'oreo, que enfonsarem lleugerament.


Enformen, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventiladora) durant uns 20-22 minuts.


Un cop cuit, desenfornem, traiem el paper i deixem refredar damunt una reixa.


Abans de servir, empolsinar generosament amb sucre llustre.


Oi que és fàcil...doncs a tardeu a provar de preparar-lo! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada