Aquests dies les magdalenes són un berenar recurrent a casa. Anem fent proves i, el millor, en les anem menjant! Aquestes, de mandarina i xocolata, amb un to torradet perquè estan fetes i decorades amb sucre moreno, estan requetebones! A veure què us semblen!
INGREDIENTS
4 ous
el suc i la pell ratllada d'una mandarina
200 grams de sucre moreno
200 grams d'oli de girasol
220 grams de farina de blat
12 grams de llevat químic tipus Royal
un pessic de sal
una tauleta de xocolata 70%
una mica més de sucre moreno per decorar
PREPARACIÓ
Prepareu, tots els ingredients, inclosa la xoco tallada ben petita (perquè aquests dies no tinc gotes de xocolata de les que faig servir normalment).
Tot seguit, bateu molt i molt bé els ous, el sucre i el suc de la mandarina.
Quan hagin duplicat el volum i blanquejat, hi afegiu l'oli molt a poc a poc.
I en acabat, ja a mà, la farina, prèviament tamisada i barrejada amb el llevat i la sal.
Ja només us queda incorporar la pela ratllada de mandarina i la xocolata, i repartir bé.
Llavors deixeu reposar la massa a la nevera ben bé una hora. Un cop reposada, la traieu de la nevera, li doneu un parell de barrejades, i amb l'ajuda d'una cullera de gelat, ompliu els paperets escollits fins als 3/4 de la seva capacitat.
Decoreu amb una mica més de sucre moreno i enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant un 16-17 minuts o fins que estiguin daurades i, en tocar-les, la massa no s'enfonsi (és el que diríem la prova del dit).
En poc temps les tindreu a punt...i no sé si podreu resistir-vos fins que es refredin!
Que vagi de gust! I molts ànims!
Que bones! Aprofitant les últimes mandarines han de tenir un regustet molt bo, i combinant-les amb la xocolata més! A casa meva també agraden molt i molt les magdalenes!
ResponEliminaDoncs sou "magdalaners" com nosaltres! Una abraçada!
Elimina