INGREDIENTS (per 4 grans o 8 petits, tipus xarrup, com els meus)
2 ous
1 polsim de cremor tàrtar (opcional)
75 grams de sucre
50 grams de nata muntada
250 grams de formatge tipus crema (tant pot ser Philadelphia com Mascarpone)
2 fulles de gelatina
galetes per decorar
PREPARACIÓ
Barregeu, amb molt de compte i "carinyu", la nata muntada i el mascarpone (o el formatge tipus crema que hàgiu escollit... a mi és que el mascarpone m'agrada molt!).
Llavors bateu els 2 rovells d'ou amb la meitat del sucre fins que blanquegin.
Incorporeu els rovells a la barreja de nata i mascarpone. També amb molt de compte i moviments de baix a dalt.
Tot seguit munteu a punt de neu les clares, amb la resta de sucre i, si en teniu, per afavorir a l'estabilitat de les clares muntades, un polsim de cremor tàrtar.
Afegiu les clares muntades a la barreja, en dues tandes, i mooooolt poc a poc.
Només us queda posar en remull la gelatina, escórrer-la bé quan estigui hidratada, dissoldre-la amb un cop de microones, i afegir-la.
Ja teniu el mousse a punt, amb una textura genial!
Amb l'ajuda d'una mànega, amb boca arrissada, el repartiu en gotets.
Deixeu reposar els gotets a la nevera una hora i mitja o dues abans de servir.
Just quan les hàgiu de portar a taula, decoreu amb una galeta (les meves de mantega), i una mica més de galeta engrunada.
Que vagi de gust! I molts ànims!
Aquesta mousse té una pinta estupenda i les galetes han quedat espectaculars!
ResponEliminaTe molt bona pinta! Quina presentació mes bonica!
ResponElimina