Per les galetes
250 grams de mantega
200 grams de sucre llustre
1 ou
una culleradeta generosa de pasta de vainilla
450 grams de farina de blat
25 grams de cacau pur en pols
una cullerada de canyella en pols
Per la glaça
35 grams de clara d'ou pasteuritzada
250 grams de sucre llustre
unes gotes de vinagre de poma
una cullerada de pasta de llimona per aromatitzar
cacau en pols pur per decorar
coco ratllat per decorar
PREPARACIÓ
Amb l'ajuda de l'accessori pala de la KA, batem bé la mantega i el sucre llustre, fins obtenir una crema.
Hi afegim l'ou i la vainilla i tornem a barrejar fins que s'integrin.
Tot seguit, amb l'ajuda del corró, formem una placa, de 0,6-0,8 cm aprox de gruix, i amb dos estris circulars formem la corona. Amb la massa restant fem una altra placa i, amb els nostres talladors preferits, formem les galetes. Reservem corona i galetes a la nevera, una estona, perquè endureixin.
Un cop endurides, enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador), durant uns 12-14 minuts i deixeu refredar damunt una reixa. Mentrestant, prepareu la glaça. És senzillíssim: barregeu enèrgicament tots els ingredients i ja la teniu. Només us queda posar-la en una mànega amb una boca rodona, llisa, ben petita.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada