dilluns, 7 de desembre del 2020

GALETES NADALENQUES DE MANTEGA DECORADES AMB CACAU

 La base d'aquestes galetes és molt senzill. La decoració un xic més entretinguda, però si la rebosteria us distreu, aquesta és la vostra recepta. Pel que fa a la plantilla, podeu utilitzar qualsevol que tingueu per casa, o fins i tot fer-la vosaltes amb algun motiu nadalenc! I mireu que xules que queden! Animeu-vos a preparar-les aquests dies de fred, que tant de gust ve estar a casa amb el forn encès!


INGREDIENTS (Per unes 30 galetes)
250 grams de mantega
200 grams de sucre llustre
1 ou
una cullerada generosa de pasta de vainilla
500 grams de farina
un pessic de sal
cacau en pols pur per decorar

PREPARACIÓ
Amb l'ajuda de l'accessori pala de la KA, batem bé la mantega i el sucre llustre, fins obtenir una crema.


Llavors afegim la vainilla i l'ou, i tornem a batre fins que s'integrin.


Per acabar, incorporem la farina i la sal, i barregem el just per obtenir una massa, que acabarem d'amassar a mà.




Estenem la massa entre dos papers de forn, amb l'ajuda d'un corró, fins a obtenir una placa no massa gruixuda, i formem les galetes amb el tallador que més ens agradi. En aquest cas, com que és Nadal, cors i arbres.





Les anem posant damunt una safata, folrada de paper de forn, i les reservem a la nevera una estona.



Un cop fredes, decorem amb la plantilla i el cacau, tot fent servir un pinzell de cuina.




Enfornem a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 13-14 minuts, i llestes. Deixeu refredar damunt una reixa i a menjar! Si els heu fet un forat abans d'enfornar, els hi podeu passar una cinta, i fer-les servir per decorar l'arbre.






Oi que queden boniques. Les nenes les han regalat a les seves amigues, com obsequi pre-nadalenc! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada