Ahir al vespre vaig provar de fer un pastís de camembert i el resultat va ser tan deliciós q no en queda ni una engruna, i de poc q llepem el paper. A més es fa en un tres i no res i sense més estri q un batedor manual! Atreviu-vos a preparar-lo!
INGREDIENTS (per un motlle rodó petit, d'uns 15 cm)
200 grams de formatge crema tipus Philadelphia
125 grams (1 potet) de crema de camembert
90 grams de sucre blanc
2 ous
150 ml de nata líquida (de muntar)
1 culleradeta de maizena
Aquesta és la crema de camembert que vaig fer servir! |
PREPARACIÓ
Tan fàcil com batre bé el formatge crema tipus Philadelphia i la crema de camembert perquè s'integrin.
Tot seguit hi afegiu el sucre i continueu batent dos o tres minuts més perquè es dissolgui. No es tracta de batre en excés perquè no volem entri massa aire a la massa.
El mateix amb els ous, que afegirem d'un en un.
I, per acabar, la nata líquida i la maizena.
Llavors només us queda arrugar un paper de forn, engreixar-lo, folrar un motlle rodó i abocar-hi la massa. L'heu de coure a 180-190 graus, escalfor a baix i a dalt (no ventilador) durant uns 40 minuts, o fins que veieu les vores quallades.
Deixeu-lo refredar una bona estona dins el forn apagat, amb la porta un xic oberta. I llavors a temperatura ambient. Diuen que l'ideal és deixar-lo a la nevera fins l'endemà, però nosaltres ens el vam cruspir a temperatura ambient, i estava espectacular!
Que vagi de gust!
He probado el típico de queso pero de camembert nunca... :O Saludosss!
ResponEliminaHola yo tambien lo hago asin mitat de filadelfia y mitat cambembert salé buenisimo
ResponEliminade la nata no dicen nada
ResponEliminaM'encanta aquest pastís de camembert. Que deliciós. Molt ben presentat. Gràcia spor la recepta.
ResponElimina