dimecres, 24 de novembre de 2021

PASTÍS DE CAMEMBERT

Ahir al vespre vaig provar de fer un pastís de camembert i el resultat va ser tan deliciós q no en queda ni una engruna, i de poc q llepem el paper. A més es fa en un tres i no res i sense més estri q un batedor manual! Atreviu-vos a preparar-lo!



INGREDIENTS (per un motlle rodó petit, d'uns 15 cm)
200 grams de formatge crema tipus Philadelphia
125 grams (1 potet) de crema de camembert
90 grams de sucre blanc
2 ous
150 ml de nata líquida (de muntar)
1 culleradeta de maizena

Aquesta és la crema de camembert que 
vaig fer servir!

PREPARACIÓ
Tan fàcil com batre bé el formatge crema tipus Philadelphia i la crema de camembert perquè s'integrin.



Tot seguit hi afegiu el sucre i continueu batent dos o tres minuts més perquè es dissolgui. No es tracta de batre en excés perquè no volem entri massa aire a la massa.


El mateix amb els ous, que afegirem d'un en un.


I, per acabar, la nata líquida i la maizena.


Llavors només us queda arrugar un paper de forn, engreixar-lo, folrar un motlle rodó i abocar-hi la massa. L'heu de coure a 180-190 graus, escalfor a baix i a dalt (no ventilador) durant uns 40 minuts, o fins que veieu les vores quallades.


Si durant el darrer període de cocció veieu que se us torra massa, tapeu-lo amb paper d'alumini.


Deixeu-lo refredar una bona estona dins el forn apagat, amb la porta un xic oberta. I llavors a temperatura ambient. Diuen que l'ideal és deixar-lo a la nevera fins l'endemà, però nosaltres ens el vam cruspir a temperatura ambient, i estava espectacular!



Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. He probado el típico de queso pero de camembert nunca... :O Saludosss!

    ResponElimina
  2. Hola yo tambien lo hago asin mitat de filadelfia y mitat cambembert salé buenisimo

    ResponElimina