1 placa de pasta de full
una mica d'ou batut
4 matons (dependrà de la mida)
12 figues
mel
nous
Mireu amb quines quatre coses es pot fer un farcit de pasta de full deliciós! |
PREPARACIÓ
Tallem la pasta de full en tires.
Les ben punxem...
...i les pintem amb una mica d'ou batut.
Enfornem les tires de pasta de full, a 190 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), fins que estiguin ben daurades i cruixents.
Les desenfornem i les deixem refredar damunt una reixa.
Una estona abans de servir, muntem les coques. Primer de tot hi repartim per sobre, amb l'ajuda d'una mànega pastissera, sense boca, el mató.
Repartim pel damunt les figues, tallades a quarts, i trossets de nous.
A l'últim moment, les salsegem amb mel. La mel ha de ser una mica líquida, i hem de ser generosos, perquè ja heu vist que no hem posat sucre enlloc.
I ja teniu aquestes coques preparades per a servir a taula.
Oi que fan patxoca...doncs si les tasteu encara us agradaran més!
I no tenen cap complicació!
Que vagi de gust!
Pecatorum Mònica... i pecstorum dels grossos!!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Se'm fa la boca aigua al veure-les! La mel i mató és dels postres que més n'agraden, i afegint-hi figues, nous i pasta de full ben cruixent... Espectacular!! Un petonàs!
ResponEliminaFàcils, ràpides, i el més important, bones! Fan molt bona fila, i segur que estan per llepar-se els dits!
ResponEliminaPetons!
Pero nena quinas coquetes mes rebones....vaig fen el cafe, esperammmm !!!!!!!!!!!!
ResponEliminammmmm quina delícia!! me'n guardes una per berenar Mònica? ;)
ResponEliminaPetons guapa
Anna
Feliz otoño Monica!!!!! me encanta tu coca..todo lo que lleva me vuelve loca y daría lo que fuese por pegar un mordisco ahora mismo ;)
ResponEliminaFeliz de volver a verte ;)
disfruta del finde!!!!
Si que en tenen, de complicació, si... menjar-se només una!!
ResponEliminaBonísimes i molt fácils de fer, em guardo la proposta per fer-la a casa.
Petons!!
Un plat arreglat i boníssim! La combinació m'encanta!
ResponEliminaMarta