Avui toca recepta senzilla, gustosa, tradicional...de les de sempre...de les que podeu fer en un plis un dia qualsevol, i alegrar així la diada als més llaminers de la casa...a veure què us semblen aquestes "natilles"!
INGREDIENTS (per una safata de natilles")
4 rovells d'ou
4 o 5 cullerades generoses de sucre
500 ml de llet
un canó de canyella
la pela d'una llimona
1 cullerada de midó o maizena
galetes speculoos
canyella opcional per servir
PREPARACIÓ
Bateu bé els rovells d'ou i el sucre.
Al mateix temps, i per tal d'aromatitzar-la, poseu la llet al foc amb un canó de canyella i la pell d'una llimona, fins que arrenqui el bull.
Un cop la llet arrengui el bull, retireu la canyella i la pela de llimona, i aboqueu a la cassola els rovells batuts.
Retireu ràpidament una tasseta de la barreja, i hi afegiu el midó. Barregeu bé i aboqueu altre cop dins la cassola.
Un cop la barreja espesseeixi, l'aboqueu damunt una safata plana, i hi col.loqueu al damunt les galetes speculoos, en aquest cas, una de les meves preferides, les Lotus...amb un gust a espècies i caramel deliciós!
!
Deixeu refredar, reserveu a la nevera, i serviu...si voleu, amb una mica de canyella pel damunt!
Ja veureu que desapareixen amb més rapidesa que es preparen! Que vagi de gust!
Unas natillas de huevo ya son ricas por sí solas, si además van coronadas con una galletita de speculoos ya debe ser el no va más.
ResponEliminaBesos
Blanca de
JUEGO DE SABORES
Molt bones
ResponEliminaJa me les estic imaginant...fresquetes i saboroses..nyam nyam!!!!
ResponElimina